Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen blog siapa paling hebat ? by AinaSyafiqah
Isnin, 21 Mei 2012 • 2:21 PTG • 0 comments


assalamualaikum dan annyeong haseyo !!
hye , oka petang ni anim nak join segmen .
sesiapa nak join sila ikut syarat tentu di bawah okay =D

Syarat :
- Copy banner dan letak link blog aina kat banner
- Follow blog AINA
- Like fanpage aina di sebelah kanan korang kat chatbox tu
- Buat entry bertajuk : segmen blog siapa paling hebat ? by AinaSyafiqah
- Dah siap , tinggalkan link pada kotak komen segemen ini oke ?
senang je kan ape lagi join lah tak rugi pon . ( ade rezeki ade lah tiada rezeki jangan di maki maki ) <-- by anim ;D



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Belanje Parent Tutti Frutti ♥
  • Mula lah tangan ku gantal !!
  • Happy Mother's Day
  • Alhamdulillah !!
  • Segmen Doodle Nama Saya
  • Segmen Header For Blogger
  • Giveaway Header , Banner , Blogger card
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Please like the picture ?
  • Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB