Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Belanje Parent Tutti Frutti ♥
Sabtu, 19 Mei 2012 • 9:11 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong haseyo ~
hye , you all !! ha , mesty heran kenapa malam ni aku tak cakap perkataan (kita bertemu kembali lagi .. oke perasan dah aku ni ) kan ? hurmm asyik cakap je . kali ni aku tak nak cakap perkataan tu nanti ape lah you all cakap kan kalau aku cakap macam tu . okay lah kita nak cakap pasal Belanje Parent Tutti Frutti ♥ oka you all . sebelum tu kita nak cakap . aku mintak maaf kalau korang tak faham aku tulis kat entri ini ye maaf kan aku . okay , petang tadi aku pergi ke SPACE U8 korang tahu kan kat mana tu . pastu jalan jalan lah . ala datang ke situ sebab nak makan TUTTI FRUTTI hehe . okay korang bace gambar kat bawah ni ye :


cube bace yang aku kotak warna pink tu ya . eh nak warna pink juga ye haha !!

dah bace kan . hoho aku belanje parent tutti frutti hehe . memang aku puas hati makan tutti frutti sorang sorang . hehe tamak kan saya haha . sedap sangat ohh selama ni makan macam kurang best sebab tak pandai buat rase cam tak best le . kakak aku pandai buat ohh ari tu dye buat kan perghh rase sedap ah . tapi today aku buat sendiri tanpa kakak aku ade kan . aku buat perghh memang terbaik sedap macam kakak aku buat memang terbaik ah . hehe baru pandai buat dah banyak kali makan tapi baru pandai buat haha . okay lah bye esok kalau aku tak rase penat kita post entri for hari sukan sekolah smk subang yeah yeah !!




PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Mula lah tangan ku gantal !!
  • Happy Mother's Day
  • Alhamdulillah !!
  • Segmen Doodle Nama Saya
  • Segmen Header For Blogger
  • Giveaway Header , Banner , Blogger card
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Please like the picture ?
  • Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB
  • Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !