Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Happy Mother's Day
Ahad, 13 Mei 2012 • 12:04 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo !!
hye , bertemu kembali haha . you all kena redha dengan perangai anim auww . dekat sekolah pon sama je kawan semua dah gila di sebab kan anim lha ahaha . kalau you all jadi kawan anim memang lah anim cakap GILE . okay okay kita tukar topic okay . you all tahu kan hari ni hari apa ? kalau sape tak tahu memang kesian gila ah . okay anim nak ucap untuk mama anim HAPPY MOTHER's DAY semoga panjang umur , murah rezeki , bahagia lah di samping suami , anak and cucu . huhu mama tak lupa cucu haha . hurmm korang bagi apa dekat mama korang ? anim bagi kat mama anim BLOUSE cantik sangat anim pon suka rase nak beli tapi dah banyak baju huhu . tak perlu membazir kan . tahun ni memang beruntung mama kan . yela semua anak dah kerja kecuali saye hehe tapi ade je hadiah . macam macam mama dapat cemburu saya . hehe saya ni cepat cemburu ohh . jangan lah tiru perangai saya ni ye hehe !!

okay , korang buat ape ? anim terlalu bosan ah asyik mengadap FACEBOOK , BLOGGER and TWEET aje . hurm korang ade tweet tak meh sini anim follow bagi email dekat cbox saye ye . eh tak kan anim je follow korang ? korang pon follow anim auw . okay ini email nye Tweet Tweet hehe . follow okay jangan tak follow . eh ni pasal HAPPY MOTHER'S DAY ke pasal TWITTER . hurmm what ever lah . haha aku ni suke berangan ish3 . okay lah bye kite tahu nk tulis ape lagi ni . hehe goodbye assalamualaikum :D




PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Alhamdulillah !!
  • Segmen Doodle Nama Saya
  • Segmen Header For Blogger
  • Giveaway Header , Banner , Blogger card
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Please like the picture ?
  • Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB
  • Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !
  • Blog berwajah baru lagi ..
  • Farhanim bangga dengan diri ?