Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen Doodle Babushka Milikku
Jumaat, 16 November 2012 • 3:04 PTG • 0 comments


Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hye !! ha tomey tak banner kat atas ? tomey kan hehe . you all tahu tak banner ape tu ? kalau tahu alhamdulilah . kalau tak tahu ? pergi sekolah balik ye . haha k gurau . today anim nak join satu SEGMEN . ni segmen DOODLE BABUSHKA . you all tahu tak maksud babushka ni ? anim pun tak tahu sebenarnya . ni pun tuan segmen ni yang bagi tahu . maksud dia kacang . oh okay lah sapa nak join segmen ni . click button join di atas ek . rugi sapa tak join bukan senang nak dapat doodle ni kan . 

Ciri ciri doodle ?

Warna Baju = Pink 
Warna Mata = Hitam
Nama Doodle = Anim Aziz

ha senang kan ? ape lagi join lah . hehe anim semua nak warna pink . ingat mata pun nak warna pink . tapi tak nak lah anim tak boleh bayang macam mana mata dia pink haha . okay lah bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Up Follower pada Cuti Sekolah
  • Contest Top Best Photos 2012
  • Segmen Nak Header Simple by Nisha
  • Best Friend !!
  • First Time !!
  • GoodLuck For SPM Candidate !!
  • Wajah Baru !!
  • Yeah Merdeka !!
  • Study with Member !!
  • Best Juga Aku Terima Nikahnya ..