Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen Up Follower pada Cuti Sekolah
Khamis, 15 November 2012 • 3:33 PTG • 8 comments


Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hye !! Buat ape tu ha ? suke mengintai blog orang ek ? tak baik tau mengintai blog orang . okey saja nak gurau . tak salah nak gurau betul tak ? you all tak mengintai blog ni . confirm dah bersarang lebah sudah . okay lupa kan . now sapa yang boring cer join segmen ni . mula mula tak join but tibe tibe hati terbuka nak join . hehe insyaallah kalau ada rezeki menang lah kan . amin . join tau jangan tak join lak . nanti ada pulak kena ketuk haha . harap terhibur segmen dari budak keci ni . hehe tak berapa keci dah kan . tahun depan dah masuk form 1 ek ? tahniah hehe belajar lah jadi di sekolah menengah ye . k k lupa kan .

Follower ke berapa ? akak tak tahu ke berapa follower . because dah lama akak follow adek le . sorry . okey anim nak tag dia dia . okay lah bye assalamualaikum !! opss lupa . Salam Maal Hijrah 



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Contest Top Best Photos 2012
  • Segmen Nak Header Simple by Nisha
  • Best Friend !!
  • First Time !!
  • GoodLuck For SPM Candidate !!
  • Wajah Baru !!
  • Yeah Merdeka !!
  • Study with Member !!
  • Best Juga Aku Terima Nikahnya ..
  • Maaf Sangat Sangat !!