Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Holiday At Cameron Highland
Jumaat, 16 November 2012 • 3:35 PTG • 2 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hye , wah gitu title dia hehe . tak salah sesekali nak berbahasa orang putih ni kan . actually dah berapa hari pergi holiday dekat cameron highland ni . hari isnin lepas anim pergi . tu pun balik hari . ni baru hari ni nak update . tak de mood langsung nak update sorry . ni sempena hari birthday kakak anim . untung kan ? haha . tak pe nanti anim punya lagi best hehe . okay time anim sampai sana je jem . ingat nak balik malam . tapi jem dengan hujan nya . hurmm anim singgah dekat minum teh , mushroom and pasar je . petang tu anim balik . sekejap je pergi . tak pe lah janji dapat jalan2 kan hehe . okay lah anim pun tak tahu nak taip ape ni dah . jom tengok gambar pulak ek .


my mama and my abah hehe ..


aishh cermin ni tak pernah lap ke ? hehe ni cermin kat tandas bukan kat dalam luar okay ..


tengah jem sempat ambil gambar haha comel tak ? ni kakak suruh buat macam ni . hehe


ha ni lah kakak kite . cantik tak ? ouhh yang bunga tu anim bagi semperna birthday dia . sebelum nak gerak ke cameron niat anim nak bagi dia bunga . then bile sampai je kat cameron . kitaorang cakap pasal nora elena . dia mintak anim bunga . dik ape kata kau bagi aku bunga . tak pernah aku dapat bunga dari seseorang . dapat dari kau pun tak pe lah . anim sampai tak terkata . yela ingat nak buat kejutan pastu dia cakap macam tu . bila dah sampai je . beli sayur , strawberri and bla bla bla . then singgah kedai bunga suruh dia pilih . happy sungguh dia haha ..



ni lah yang tinggal . tapi tak cukup lagi sorang . anim lah yang tertinggal tu haha . macam mana nak masuk . sebab tak de nak ambil gambar kitaorang . hehe ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Doodle Babushka Milikku
  • Segmen Up Follower pada Cuti Sekolah
  • Contest Top Best Photos 2012
  • Segmen Nak Header Simple by Nisha
  • Best Friend !!
  • First Time !!
  • GoodLuck For SPM Candidate !!
  • Wajah Baru !!
  • Yeah Merdeka !!
  • Study with Member !!