Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Selamat Hari Raya !!
Khamis, 16 Ogos 2012 • 4:20 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hallo , huhu hari ni damia jadi modal anim hehe . tengok gambar kat atas . anim edit comel tak ? thank you sapa kate comel hehe . okay anim nak ucapkan Selamat Hari Raya . maaf kan lah anim kalau ada buat silap . atau terkasar bahasa kan . hurm you all balik kampung tak ? bile balik ? anim balik esok malam . uihh tak sabar nak balik kampung . dah 7 tahun anim tak balik kampung time raya . rasa gembira sangat nak balik kampung . hei nak tahu tak ? hari isnin lepas kan anim dah kemas bau dah . haha kelakar gile . kakak kate awalnye . haha biase lah anim ni gembire benor . sapa tak gembira kan nak balik kampung yang dah 7 tahun tak balik . hurmm okay lah sampai di sini je . bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen : Saya nak header free dari Eyra
  • segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]
  • Contest ' Saya Nak Doodle dari AinaSyafiqah
  • Sayang Dia Ketat Ketat ( FARISYA DAMIA )
  • Shopping Raya ^^
  • 8 Ramadhan !!
  • Keletihan + Kebanggaan !!
  • Segmen Kenangan Ramadhan
  • Contest Header Cute & Awesome by Miss Opsspocot
  • Salam Ramadhan !!