Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]
Khamis, 9 Ogos 2012 • 11:15 PG • 0 comments


Assamualaikum + Annyeong haseyo !!
hallo , pagi ni anim nak join satu segmen . iaitu HEADER FREE . you all nak tak ? kalau nak join lah . cepat tau hehe . okay sapa nak join sila tekan button join di atas ye ..

Jenis font : Font A for Miss Anim & Font D for Ku Berblog Dengan Ikhlas
warna tulisan : macam header saya yang awak buat dulu tapi dia punya tepi tu warna pink pekat
url doodle : saya tak nak
sticker : Love warna sama dengan header
nama : Miss Anim bawah dia letak Ku Berblog Dengan Ikhlas

sorry kalau banyak songgeh ek !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Contest ' Saya Nak Doodle dari AinaSyafiqah
  • Sayang Dia Ketat Ketat ( FARISYA DAMIA )
  • Shopping Raya ^^
  • 8 Ramadhan !!
  • Keletihan + Kebanggaan !!
  • Segmen Kenangan Ramadhan
  • Contest Header Cute & Awesome by Miss Opsspocot
  • Salam Ramadhan !!
  • Wajah Baru Semua Baru !!
  • Hari Yang Bersemangat