Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen Doodle Part 2
Selasa, 5 Jun 2012 • 5:45 PTG • 1 comments


Assalamualaikum + Annyeong haseyo !!
hallo , okay petang ni miss anim nak join Segmen Doodle Part 2 . eh kejap anim nak tanya kat apit ni . apit boleh tak anim join lagi ? harap harap boleh ye . ha comel tak doodle ? comel kan tergoda anim haha . mata dia mesti besar . hari tu pun besar . tapi comel + cool + awesome = :) . haha apa apa je lah kan . okay sapa yang nak join sila tekan button dekat atas ye . rugi ohh sapa yang tak join . okay lah bye assalamualaikum ^^

NAMA

MISS ANIM

Colour Code 

BAJU = FF3366
SELUAR = 000000

kalau apit boleh buat mata dia warna saya nak warna baju saya tu ek !!

Tag


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • 1st Giveaway by Nabila Medan
  • Cekit Darah Betul
  • This Day Last 2 Releases
  • Welcome To The Month June
  • Hari Pagi Yang Indah
  • Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel
  • Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti J...
  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • " Segmen Dalca: Bloglist June "
  • Contest Blog Saya Superb Cun