Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Farhanim bangga dengan diri ?
Jumaat, 23 Mac 2012 • 9:28 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + annyeong haseyo :D
hye , dah lme aku tak update blog kan rase rindu lak hehe . korang sihat ? allhamdulilah aku sihat . hurmm korang tengok tak cerita ATAS NAMA CINTA semalam sedih kan cerita dia . diaorang baru je nikah tibe2 nak cium dahi cinta dah mati kesian gile si epul tu kan . dah lah sedih lah cerita dia kite tukar topik oke . 

Kenapa title post aku FARHANIM BANGGA DENGAN DIRI ? . hurmm nak tahu tak cerita . ala nak lah nak lah kalau tak nak bace jugak oke akak tak kire pon hehe . hurmm tadi aku PJ cikgu buat lah segak untuk perempuan sahaja . aku masuk ah bilik sukan pastu aku saje timbang berat aku . aku terkejut bile tegok berat aku ya allah aku dah kurus ke ? (cakap dalam hati ) . yela dulu berat aku 55 KG macam tu lah kot berat diri sahaja TAPI tdi aku timbang berat dengan bawak beg aku 55 KG . kire nye aku dah kurus ah dlu 55 KG diri sahaja ni 55 KG dengan beg ish3 terkejut akak tau ... hehe . bile cikgu panggil nama aku NUR FATIN FARHANIM aku ape agi pergi kat timbang tu aku bukak kasut naik je timbang tu kawan aku kate cikgu berat FARHANIM 45 KG . aku buat muke pelik ade , teruja pon ade . aku ckp kat kwan aku yg aku dh kurus diaorang buat bodo je aku tak kesah pon korang buat muka janji aku kurus hehe . aku tahu korang cemburu dari pade ari tu . aku ckp dkat diaorng aku diet aku tak mkan tgah ari pon tgok skrang allah bgi ku kurus amin . hehe terlalu bangga sangat dengan diri sendiri . aku memang tak pernah turun berat so aku batak sangat :D senyum lebar aku hehe ...

               ~ allhamdulilah allhamdulilah allhamdulilah syukur amin ~ 


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah
  • Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya !
  • Blog berwajah baru..
  • Aku Sudah Jadi MOKCU
  • Domino's Pizza..
  • Kenduri Along..
  • K.cik kawin ...
  • Anugerah Juara Lagu (AJL)
  • Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat
  • lagi 2 blan je..