Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Blog berwajah baru..
Ahad, 26 Februari 2012 • 3:02 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Chingu :D
hye perbace blog sorry dh lme aku tak update blog kan . sorry to say ye . rmai sgt rndu aku ceh3 prsan je aku ni kan hehe . Hei awak rmai kate aku ni SOMBONG . tiap2 ari kte aku ni sombong klau tak sbut stu hri mmg tak sah wei . dh mule lah aku ni ish . . . .

Okey2 lpe je kn tntang tdi ye kte cerite psal lain ye ank mrid2 ku haha prsan lgi aku ni . Ha blogskin tite kan bertukar wajah bru yo comel tak comel tak . mcm budak2 ke ? iye nmpk mcm bdk2 skit blogskin aku ni kan haha . bia lah comel skit kn . berhari-hri aku tgok blogskin smua ye comel , cute , cantik dn bnyk lgi lah tpi tdi aku tgok blogskin kan tbe2 aku berkenaan dngan blogskin ni then aku trus copy die pnye code and paste kt template aku ni heppy ble aku tgok blogskin yg comel2 ni kan hehe .

Huh selase ni aku exam lah . muke aku lain ble dngr cikgu kate exam . aku mntak maaf ye kalau aku ade buat salah kt krang ke buat dose ke kn maaf kan lah aku ni ye . dn doa kn aku  spye aku bole dpt jwab soalan ye .. amin ~ ~ ~

 BYE aku nak study nk exam kan kena lah study bnyk .. bye




PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Aku Sudah Jadi MOKCU
  • Domino's Pizza..
  • Kenduri Along..
  • K.cik kawin ...
  • Anugerah Juara Lagu (AJL)
  • Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat
  • lagi 2 blan je..
  • Contest Blog Paling Kemas
  • Bagan lalang..
  • Hari Pertama Sekolah..