Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
K.cik kawin ...
Isnin, 6 Februari 2012 • 10:34 PTG • 0 comments
Ha krang k.cik dh kwin le hmm family aku ade 6 org pde thun 1998-2010 de 6 org 2011 tnggl 5 orang dn pde thun 2012 tnggl 4 org ksiannye kite kn k.tin . jgn thn dpn k.tin kwin sdah lgi aq tak nk nnti spe nk kwan ngn aku  dn tk de spe nk lyn FARHANIM ni kn . Ok dh dpt abg ipr bru skrng tnggl tnggu ank buah je yg dlm prut k.min tu hrp2 girl ye jgn boy aku tak nk boy aku suke girl iye comel le mcm MOKCU dye ni hehe . 


comel tak aku bile make-up ok yg nikah tu aku make-up sndri yg mlm brinai tu k.tin make-up and yg kwin tu kwn k.tin make-up kan cntik tak dye make-up aku ske dye make-up ..


ni kek secret recipes ok tak main kek murah ceh grau2 je .. :)


aku ske lah gmbr ni comel bju dh mcm k.cik hehe sukesukesuke..


yg sblh knan tu lh abg ipr bru ku .comel tak k.cik comel kan hehe.hmm cer tgok mereka ini ,cantik tak yg tngah tu huhu comel kan sye .. hehe prsn sngt :)

huhu kalo nk tgok gmbr agi tkan N ye..
bye3


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Anugerah Juara Lagu (AJL)
  • Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat
  • lagi 2 blan je..
  • Contest Blog Paling Kemas
  • Bagan lalang..
  • Hari Pertama Sekolah..
  • Blog Baru...