Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Aku Sudah Jadi MOKCU
Khamis, 16 Februari 2012 • 9:28 PTG • 0 comments

hello !!! ha msty krang tnye2 spe kah baby ini kn? ha ni le ank buah aku comel tak . dye lhir pde 15.2.2012 akhirnye aku dpt jgak ank buah hehe . hmm comel tak dye mcm MOKCU dye kn haha prsan gler mokcu ni kan damia :) biarlah kite prsan bg kte brtmbah comel cewah haha ayt aku ni mmg tak leh bla se . Hurmm tak kan dpt sorang aku nk lgi sorang k.cik cpt ah aku nk lgi stu ah ceh3 aku nk ank buah rmai bia aku tua sket haha pape tah ayt aku ni sorry to say ye . hmm aku ni asek ckp prktaan SORRY TO SAY je klau stu hri tak sbut mmg tak sah lh wei . aku ckp sorry to say ni bkn sje2 aku gne prktaan sorry to say ni ble aku buat slh le maaf la ye . oke lah bye3 assalamualaikum !!!



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Domino's Pizza..
  • Kenduri Along..
  • K.cik kawin ...
  • Anugerah Juara Lagu (AJL)
  • Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat
  • lagi 2 blan je..
  • Contest Blog Paling Kemas
  • Bagan lalang..
  • Hari Pertama Sekolah..
  • Blog Baru...