Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya !
Khamis, 8 Mac 2012 • 9:20 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + Annyeong Chingu !
hey awak2 smua ape khabar shat ? dh lme tak tnye soalan mcm ni kn ? . Oke2 tdi aku buka blog je tgok2 ade Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya uhh ape agi buka ah edit gmbr smua kn hehe smgat gile kalo ade contest mcm ni le . Kalo spe nk join sila lah lanjut syarat-syarat ni ye ...




Syarat-Syarat 
1 . Macam biasa laa , nak mintak jasa korang follow blog karat Daya ni :')2 . Copy gambar Ridhwan Rashid *pakwe saya (nak cakap jugak tu)dan paste dalam entry korang yang bertajuk 'Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya ! '3 . Lepas tu korang MESTI letak sekali gambar korang yang ada nama 'Hidayah Ya Ya'4 . Then kalau korang nak sebarkan contest dekat orang lain ke , nak masukkandekat tv3 ke , suke hati laa . Haha


Hadiah ? ohh hadiah ye oke kalo nk tau ape hdiah nye kau bce ape yg die kata kan ni ye .


Okey hadiah ? Oraite memandangkan Daya tak kaya , Daya nak letak nama link pemenang dekat'Yaya Stalk Them' dan Edit FullBlog Percuma ! Contest ni akan ada LIMA PEMENANG so siapa yang sebelum ni suruh Daya edit tapi tak dapat-2 tu rebut lahh peluang keemasan laa sangat ni . Haha kayy ? :)


ha dh bce kn oke hrp2 aku mnang ye dlm contest ni AMIN ~


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Blog berwajah baru..
  • Aku Sudah Jadi MOKCU
  • Domino's Pizza..
  • Kenduri Along..
  • K.cik kawin ...
  • Anugerah Juara Lagu (AJL)
  • Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat
  • lagi 2 blan je..
  • Contest Blog Paling Kemas
  • Bagan lalang..