Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Domino's Pizza..
Isnin, 13 Februari 2012 • 8:51 PTG • 0 comments
hei you ape khbar shat ? hurmm aku selsema tak baik2 agi rse rmas lah ala krang tau2 je kn mesti krang tau mcm mne bile krang dpt selsema kn . oke3 lpe kn psl tdi urmm tdi time aku blik sekolah aku smpai kerumah msuk je tgok tdung sji ade mknan tak huh ade tpi ade Domino's Pizza aku kte lah mama ni spe pnye adik pnye ke ? mama jwab aah ! pstu mke aku heppy ialah blik2 je ade domino's pizza hehe sbnarnye dh lme aku tringin nk mkn domino's pizza ni le last2 dpt gak TERIMA KASIH mama adik syg mama cehcehceh bkn disbbkan mama bli domino's pizza ni lah . aku dh lme syg mama kite ni le . kite kne lh syg ibu kite kn btul tak bkn disbb bnde lain sbb dye ibu kte dye yg lhirkn kte msti kte syg kn dye kn klau ade yg tak syg ibu dye tu mmg ksian sngguh lah ibu dye kn ! sorry to say ye krang klau aku ckp mcm tu ! 
! SORRY TO SAY YE !


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Kenduri Along..
  • K.cik kawin ...
  • Anugerah Juara Lagu (AJL)
  • Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat
  • lagi 2 blan je..
  • Contest Blog Paling Kemas
  • Bagan lalang..
  • Hari Pertama Sekolah..
  • Blog Baru...