Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Kenduri Along..
Sabtu, 11 Februari 2012 • 4:20 PTG • 0 comments
Hye shat ? aku shat je ! ha krang mnggu lps kndri k.cik now kndri along lak . Along tu spe ? ohh along tu abang ipar aku oke ktaorng pnggl dye along huhuhu . Huh pnatnye bdn rse ltih le pgi tdi bgun awl ade buat prsbhan dkat sklah main angklong sbnrnye aku tak msuk kelab budayaan pon aku msuk seni kreatif tpi ckgu nk org lme ckgu ajak aku main angklong GLAMOR btl aku smpai ckgu pnggl aku cewahh prsn gler BUDAK NI . Okey3 kmbli story KENDURI ALONG hurmm meh sni kte tgok gmbr mereka ini sapekah itu?

+
+
+
+
+
+





iye tak cntik mne pon aku ari ni kan okey byebyebye ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • K.cik kawin ...
  • Anugerah Juara Lagu (AJL)
  • Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat
  • lagi 2 blan je..
  • Contest Blog Paling Kemas
  • Bagan lalang..
  • Hari Pertama Sekolah..
  • Blog Baru...