Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
PMR
Jumaat, 18 Oktober 2013 • 4:01 PTG • 0 comments
asslamualaikum + annyeong haseyo !!
woi woi haha . dah macam apa je blog anim ni lol . macam macam sarang ada haha giloo . faham faham je lah CALON PMR katakan . puii . haha . alhamdulilah semua berjalan dengan lancar sekali . tak silap anim seminggu lagi kot nak pmr uh anim demam anim takut lah demam sampai hari pmr kan . dalam berapa hari tu baik dah . kali ni demam sampai masuk hospital bagai aishh . sabar je lah . first day pmr cuak pun ada semua ada nasib baik boleh jawab haha . anim berharap sangat lulus lebih dari 3 A nak kalah kan kakak anim yang sulung uh ahaha . sebab anim tahu result dia sorang je tu pun dia yang cakap . yang lain tak tahu lah maybe diorang 1 atau pun 2 A . semua kakak anim dah tak sekolah . anim sorang je yang sekolah haha . so nak tujuk kehebatan anim yeahh ahaha . cousin anim tak lulus anim takut anim cam tu gak . tak pe lah yang penting anim dah berusaha dengan gigih anim tawakal dengan allah je . anim tak fikir anim tak sama masuk kelas dengan ke apa anim cuma fikir lulus tu je 1 A  pun dah alhamdulilah kot .

anim ada mohon kolej vokasional sebelum pmr . tak tahu lah dapat ke tak . yang ni pun anim berharap juga dapat masuk . anim tak berapa sure dengan spm nanti haha . anim amek bakeri dengan kulinari dua dua kat banting sebab mama tak kasi pergi jauh . anim pun tak nak berjauhan dengan mama haha . kalau dapat masuk vokasional ni senang sikit . tahu macam mana nak buat kek , nak jual berapa , bukak kedai cam ne . then tak yah nak tunggu bertahun tahun lagi haha . masuk vokasional ni 4 tahun je . cuma tambah 2 tahun je haha . kira sama je lah tapi ni tak de lah makan masa sangat cewahhh haha . tolong doa kan pmr anim dengan dapat masuk vokasional ni . walaupun kadang kadang hati tak sanggup nak meninggalkan dengan apa yang anim ada sekarang ni . lagi lagi mama aduhhh tak pe lah anim kena berdikari sikit tak boleh harap mama gak kan haha . i hope i cant do it guyss . muahh sikit haha . bila dah lama tak update blog gini ah jadinya lol .

ha kawan anim kata 27 . 12 . 13 amek result pmr . wohhh lamanya nak dekat seminggu sekolah baru dapat result apo eh . sekarang memang lah kata tak sabar nak amek result nanti esok nak amek result tak nak amek ahaha lumrah . cehhh . tak pe lah nasib baik tak masa birthday anim haha . birthday anim 5 .12 .13 . time tu last spm kot perghh . haha . huh panjang juga anim taip ni cam karagan sudah lol . pmr dah abis ah tak yah nak rajin sangat ah hahah . okay lah guys nice meet you ... assalamualaikum


PAST
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Selamat Hari Raya
  • Selamat Berpuasa !!
  • Kreatif , Cantik & Kemas !!
  • Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan
  • BIRTHDAY GIVEAWAY | TENTANG SESEORANG
  • Segmen Free Header
  • Segmen : Doodle Comel by Fizgraphic
  • Happy Birthday Mama !!
  • Giveaway I Love U Chocolate
  • C H A N G E