Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Kreatif , Cantik & Kemas !!
Ahad, 7 Julai 2013 • 12:27 PTG • 2 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Awesome tak ? hehe harimau you haha . before and after haha . yang calculator tu HANIM yang buat tutorial . anim saja usyah tiba tiba hati nak buat juga haha . anim ni suka buat benda kreatif hee banyak dalam bilik anim macam macam DIY anim buat haha . kalau berminat nak buat juga senang je meh anim ajarkan ahaha . eh tapi rasa macam nak buat tutorial pasal diy or resepi hehe . bosan juga update kat blog pasal diri je kan ahaha .

KERTAS (seperti paris di atas )

okay first you all kena cari gambar untuk lekat kat calculator you all tu . kalau tak nak cari kat mana boleh cari di WE HEART IT selepas tu korang print or tampal dekat kertas yang belakang dia ada gam sekali senang lah kerja korang gunting tampal dah senang tak payah nak letak gam uhu pastu tampal haha . tampal biar elok ye kemas kan dia hee dah siap senang je kan harap you all paham anim lupa nak ambil gambar setiap step tu hee excited sangat haha .

BULU (seperti di atas harimau )

yang ni pun sama tapi cuma you all kena beli yang bulu punya hee comel kan . kalau rasa nak buat pergi lah beli cepat dan terus buat haha . harap you all faham tutorial anim dan lebih kreatif k .. :)

anim credit : HANIM




PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan
  • BIRTHDAY GIVEAWAY | TENTANG SESEORANG
  • Segmen Free Header
  • Segmen : Doodle Comel by Fizgraphic
  • Happy Birthday Mama !!
  • Giveaway I Love U Chocolate
  • C H A N G E
  • Kasut Oh Kasut ..
  • Halloooooooooo ....
  • GWIYOMI