Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Selamat Hari Raya
Ahad, 4 Ogos 2013 • 1:28 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo
Sudah tinggal 3 hari sahaja kita nak hilang bulan ramadan ni . tahun ni anim rasa sekejap je kan puasa . pejam celip pejam celip dah nak dekat raya . you all dah beli baju raya ? warna apa tahun ni ? huh . tahun ni anim warna hitam pakai jubah . hee . tahun ni anim simple simple je . agak agak tahun ni dapat duit raya macam tahun lepas tak ? haha tak nak banyak tahun lepas anim dapat huh . tahun ni tak tahu nak beli apa . so anim buat keputusan nak makan je haha . tekak teringin nak makan secret recepi , starbuck , meatball . uihh banyak lagi haha . makan je kerja anim ni . puasa ni kenampak kurus tu nanti lepas raya gemok balik . haha mimpi jadi tembam sudah nanti . okay anim nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir & batin . kalau anim ada buat salah ke dengan you all maafkan anim k . yang nak balik kampung tu sila berhati hati ye . anim balik kampung raya ke 4 lambat lagi hee . okay lah bye assalamualaikum :)


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Selamat Berpuasa !!
  • Kreatif , Cantik & Kemas !!
  • Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan
  • BIRTHDAY GIVEAWAY | TENTANG SESEORANG
  • Segmen Free Header
  • Segmen : Doodle Comel by Fizgraphic
  • Happy Birthday Mama !!
  • Giveaway I Love U Chocolate
  • C H A N G E
  • Kasut Oh Kasut ..