Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Baju Blog Baru (BBB)
Rabu, 21 November 2012 • 4:51 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hai . Ha comel tak blog anim ? comel kan macam tuan dia hehe . kali ni anim cepat edit . ingat nak edit hari jumaat minggu depan . then tangan ni gedik nak edit sekarang . haha . tak apa lah . next time anim edit yang patut patut je ek . ouhh btw header tu first time buat . cantik tak ? thank you sapa yang cakap cantik tu . header ni anim buat dari PHOTOSCAPES . so edit gitu gitu je lah . janji header buat dari air tangan anim kan . hmm anim ni tak reti nak dowloand untuk buat header comel comel . anim dowloand je mesti tak jadi . kadang kadang buat anim sakit hati tau . nak je bagi makan kaki . aishh nasib baik lappy kalau manusia . dah kena makan kaki anim ni . ha you all . anim nak tanya lah . best tak lagu blog anim ? slo kan muzik dia . dah lah blog warna pink . tapi lagu slo haha . memang dah lama nak pasang lagu ni . semenjak lepas tengok cerita AKU TERIMA NIKAHNYA . tapi tak ada dalam list lagu . then bila ada nak pasang lagu lain . haha so now baru nak pasang . tak apa lah janji dah pasang kan . okay lah sampai sini je nak taip . dah tak ada nak kongsi lagi dengan you all . bye assalamualaikum ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Doodle Princess by Aisyahazirah
  • Holiday At Cameron Highland
  • Segmen Doodle Babushka Milikku
  • Segmen Up Follower pada Cuti Sekolah
  • Contest Top Best Photos 2012
  • Segmen Nak Header Simple by Nisha
  • Best Friend !!
  • First Time !!
  • GoodLuck For SPM Candidate !!
  • Wajah Baru !!