Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Contest : Edit Picture Paling Cantik
Jumaat, 15 Jun 2012 • 11:28 PG • 9 comments


Assalamualaikum + Annyeong haseyo = )
Hye , ha amacam best tak sekolah ? anim tak update untuk 1st day schoool kan ? " SORRY " . okay lah anim nak join satu contest ni . cer cuba tengok gambar kat atas tu ? ha nampak tak ? macam best je so anim terus join . anim nak bagi tahu dari mana anim dapat tahu contest ni . anim dapat dari blog Nurul Faraian . ala tak kan tak kenal . ala yang blog Super Woman . okay lah siapa nak join sila tekan button > JOIN < tau .

harap harap saya menang . aish sambil update sambil jaga anak buah susah betul lah ^^


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Mari Berhijab
  • Cuti Sekolah Sudah Habis
  • Segmen Doodle Jersey Euro Saya
  • jangan cakap lebih diri orang ingat diri kau dulu
  • Contest Blog Super Kawai by Bubu
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFar...
  • Segmen Doodle Part 2
  • 1st Giveaway by Nabila Medan
  • Cekit Darah Betul