Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
jangan cakap lebih diri orang ingat diri kau dulu
Khamis, 7 Jun 2012 • 6:14 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + annyeong haseyo !!
hallo dan selamat petang . ha cuba tengok gambar kat atas kalau tak nampak sila klik gambar supaya lebih jelas . ha dah baca kan ? ya allah anim tak puas hati dengan dia . mula mula okay lah anim boleh terima tapi dah lama lama anim rasa sakit hati sangat . ada ke patut dia cakap anim macam tu . dia fikir anim ni nak sangat jadi hot ke ? eee please lah anim tak masa nak jadi hot hot ni . setahu anim yang hot budak gedik je . sorry kalau sapa yang terasa tu . then masa bila anim suruh orang like gambar anim . eh tak de masa lah anim nak suruh orang like tanpa ada contest ni . ya allah anim cukup menyampah dengan dia ni . ya allah apa yang tak kena dengan dia tu . hurmm and then cakap anim bajet alim . ha , ni lagi tak suka . setiap orang mesti lah menutup aurat kan . tak de lah macam kamu tak tutup aurat . ha you all nak baca tak apa yang dia komen kt facebook anim . okay sila scroll bar anda ye ^^

*yang tak nampak sila klik gambar supaya nampak 
cuba baca apa yang anim petak kan yang warna pink .
tak suka lah orang yang kutuk pasal alim ni tak suka .
hurmm dia dah unfriend anim . oh lagi bagus kan . lepas ni kalau kau add aku jangan harap aku nak sah kan ...

tengok tu ? kau igt kau cantik sangat . aku tak kata aku cantik pon ko je yang perasan . hei ramai kata kat aku yang kau bukan cantik k .. 

okay lah bye anim malas nak taip panjang panjang tuk dia . heii you all kalau you all pernah macam ni bagi tahu anim ye . dan anim nak bagi tahu . anim kenal dia tapi anim anggap dia musuh .. 



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Contest Blog Super Kawai by Bubu
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFar...
  • Segmen Doodle Part 2
  • 1st Giveaway by Nabila Medan
  • Cekit Darah Betul
  • This Day Last 2 Releases
  • Welcome To The Month June
  • Hari Pagi Yang Indah
  • Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel