Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Giveaway Header , Banner , Blogger card
Sabtu, 28 April 2012 • 2:42 PTG • 0 comments


hye assalamualaikum ! today aku nak join giveaway header , banner and blogger card . nampak macam best je so terus update hehe . oke jangan buang mase lagi . sesiapa nak join sila ikut syarat di bawah :

Syarat :

- Follow blog ini .
- Buat entry , tempek banner ini .. oke
- Tag 2 rakan korang , pastikan diaorang tahu .
- Dekat entry itu , nyatakan korang nak header / banner / blogger card .
- Tinggalkan link korang pada ruangan komen .





                                              aku tag 1) Hariz 2) Kak Ika
               aku nak HEADER dan BLOGGER  CARD nak warna pink & putih 






PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Please like the picture ?
  • Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB
  • Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !
  • Blog berwajah baru lagi ..
  • Farhanim bangga dengan diri ?
  • Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah
  • Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya !
  • Blog berwajah baru..
  • Aku Sudah Jadi MOKCU