Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen Header For Blogger
Selasa, 1 Mei 2012 • 5:29 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
hye semua ! oke ari ni aku nak join SEGMEN . banyak kali aku join tapi satu kali pon tak pernah menang kesian kan ? tak pe tak pe kalau ade rezeki ade lah .  rezeki tu di tangan allah . kite tak de hak nak tentu kan nye betul tak ? hihi oke lah kalau sape nak join sila ikut cara-cara dia eh :

Cara cara :
- Buat satu entry bertilte " Segmen : Header For Blogger "
- Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry nie .
- Tinggalkan link entry korang dekat komen entry nie SAHAJA .
senang kan ? ape lagi join lah . belum cuba belum tahu !! hehe aku promo lak kat korang .. haha okay lah esok exam aku on9 sekejap je nie bye assalamualaikum ~


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Giveaway Header , Banner , Blogger card
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Please like the picture ?
  • Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB
  • Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !
  • Blog berwajah baru lagi ..
  • Farhanim bangga dengan diri ?
  • Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah
  • Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya !
  • Blog berwajah baru..