Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Alhamdulillah !!
Khamis, 10 Mei 2012 • 9:56 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo :)
hallo you all !! dah lame kan kita tak jumpe . ye saye tahu awak rindu saye kan ? ala , tak yah cakap yang awak rindu saye lah . saye dah tahu awak rindu saye . haha aku ni suke perasan 24 jam tak habis habis . Okay okay tukar topic please . yeah alhamdulillah akhir nya tamat juga exam tadi . tapi sekarang masih takut dengan markah . adoii harap-harap lulus lah (Y) . hehe gambar dekat atas nampak macam happy kan ? tapi hati ni tak happy takut gile dengan markah . kalau gagal memang boleh jadi gile ah . ya allah beriku markah dengan sempurna ya allah . you all doa kan miss anim supaya lulus ye . amboi main kemain ye kau anim nama tak leh bla ah miss anim uihhh . haha jangan cemburu ye . saye tahu awak selalu cemburu dekat saye . aishh tengok perasan lagi meh . Hei awak nak tengok tak doodle comel apit bagi dekat saye . ha awak ade tak de kan . nak tegok tak ? nak tak ? di bawah bukan di bawah jambatan ye . haha just gurau . 


ha aah comel kan ? warna pink gitu . hehe semesti lah warna pink . yela anim kan gile warna pink patang nampak warna pink mesti mau beli . tengok mata dia comel . sebelah kanan besar and kiri kelip seperti macam anim hehe !!

okay lah sampai di sini saja kita bertemu ye . esok masih sekolah lagi ye tak ade cuti . hehe anim tak lupe lagi dengan sekolah . dia lah buat kita berjaya kalau tak ade sekolah dengan cikgu memang anim lebab lah . haha cakap diri sendiri .. 

okay bye assalamualaikum and annyeong haseyo !! 



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Doodle Nama Saya
  • Segmen Header For Blogger
  • Giveaway Header , Banner , Blogger card
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Please like the picture ?
  • Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB
  • Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !
  • Blog berwajah baru lagi ..
  • Farhanim bangga dengan diri ?
  • Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah