Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Muka Nampak Dewasa Ke ?
Khamis, 13 Disember 2012 • 3:49 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . Buat apa tu ? okay kali ni anim nak buat entry pasal diri anim ni . sebelum tu anim nak tanya you all . muka anim nampak umur 20 tahun ke atas ek ? hurmm kalau anim pergi giant . anim selalu beli dimsum . ouhh sedap ouh . bila anim beli . mamat yang jual dimsum ni selalu panggil anim kak . aishh heran betul anim . muka ni nampak 20 lebih ke ? rasa nak je cakap umur anim 14 tahun . ish tak apa lah . ha then lagi satu cerita . tadi barang abang ipar sampai . lepas tu dia panggil anim kak juga . sabar je lah . haha tapi kan mesti lepas dia bla tengok no ic anim . mesti malu ahaha . actually ada lagi yang panggil anim kakak . tapi tak boleh terima mehh . hurmm .

semalam masa nak balik dari giant . kakak anim cakap . mak kakak baru perasan . bila kakak jalan dengan anim . mesti diaorang tengok anim . haha tergelak anim dengar . nak kata anim cantik ler tu haha . ha hari tu kan kakak sulong anim belanja tutti frutti kan . anim masuk gambar anim dengan tutti frutti . kakak anim komen . okay fine kau lagi cantik dari aku T_T . lepas tu kakak sulong komen juga . tau xpe NUR FATIN FAIRUZ , dia kan kembar aku huhu . then kakak anim balas balik . uu aiii tetibe lak ... puii . anim balas haha je . okay lah dah tahu kan ? bye assalamualaikum =D


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Baru Lagi :)
  • Kawaii Giveaway by Mimie & Isha
  • Segmen Cikmun Domain Free Untuk Blogger
  • Sambut Birthday
  • Happy Birthday To Me :)
  • Free Header !! Sape Nak ?
  • Segmen Grand BlogWalking
  • Giveaway For Follower
  • SEGMEN: NAK BANNER + DOODLE DARI HAZIATI ATIEY
  • Follow My Instagram !!