Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Follow My Instagram !!
Ahad, 2 Disember 2012 • 2:31 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hai . Ha nampak tak berbeza dekat blog anim ? yes ada gambar instagram . kalau sesiapa ada instagram follow anim okay . search farhanim98 . kalau nak lagi senang tekan je gambar dekat atas . okay sebenarnya dah lama anim pakai instagram . lebih kurang minggu lepas kot . hehe . kalau tak dah ade gambar instagram dekat blog ni . tapi tak jadi . sakit hati ni . then tadi saja try kot kot otak ku menjalan cepat haha . memang betul pun . hurmm cer tengok gambar kat atas . instagram pun nak letak header . semua sekarang letak header kan . mula mula facebook pastu twitter then instagram . tapi anim lebih suka instagram . sebab bile sentuh gambar tu dia akan tukar gambar lain . perghh memang i likeee . okay dah jadi gedik sudah . ha you all tak pergi jalan jalan ke ? ajak lah parent you all pergi jalan jalan . pergi pd ke ? shopping ke ? haha . ouhh asyik tanya orang . yang anim ni tak pergi ke ? ouhh anim actually sekarang ni dah sampai ke kulim . pastu tibe tibe malam semalam punya semalam . kawan abah anim call kata kena kerja . adoii bengang je anim . anim dah berangan dah . tak pe lah nanti hari marry christmas pergi . okay lah bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Mama Doa Kan ..
  • Segmen : Saya nak header free by Jannah
  • Segmen Free Doodle By Syah And Eira //
  • AinHaQis' Giveaway
  • Segmen Nak Header Macam Tu
  • Segmen Komen Blog By Hansya # Part 2
  • 2nd Segmen : Jom Upkan Followers Sampai Puas Hati ...
  • Segmen Doodle Dresses (Muslimah)
  • Baju Blog Baru (BBB)
  • Segmen Doodle Princess by Aisyahazirah