Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
SEGMEN: NAK BANNER + DOODLE DARI HAZIATI ATIEY
Ahad, 2 Disember 2012 • 2:51 PTG • 2 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hai . eh jumpa lagi . huhu . okay now anim nak join satu segmen ni . segmen ni dari HAZIATI ATIEY . ni kali kedua anim join segmen dia . dan ni kali kedua juga dia buat segmen . huhu . okay you all nak tak banner with doodle ? ha meh join . click banner kat atas ye ..

Tema : nak warna banner macam tu tapi yang ungu ni nak warna pink comel dan yang hijau tu warna pink lain .
Ayat : Blog Anim Aziz ( Double A )


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Follow My Instagram !!
  • Mama Doa Kan ..
  • Segmen : Saya nak header free by Jannah
  • Segmen Free Doodle By Syah And Eira //
  • AinHaQis' Giveaway
  • Segmen Nak Header Macam Tu
  • Segmen Komen Blog By Hansya # Part 2
  • 2nd Segmen : Jom Upkan Followers Sampai Puas Hati ...
  • Segmen Doodle Dresses (Muslimah)
  • Baju Blog Baru (BBB)