Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Happy Birthday To Me :)
Rabu, 5 Disember 2012 • 12:35 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hai . haha wish diri sendiri . okay btw thank you you all wish anim . rasa seronok pulak . sebab semua wish anim . nak tahu tak siapa yang orang pertama wish anim . INTAN orang pertama wish anim . pukul 12.02 minit msg anim . haha dia tu memang kawan setia anim . thank you dear :) baru rasa umur 14 tahun haha . okay semalam kan anim tunggu pukul 12 pagi . anim pun kire 5 4 3 2 1 0 . ha jam pun sudah pukul 12 . haha tak secara sengaja pulak . haha . ha cer tengok gambar dekat atas . comel tak ? haha . btw ni gambar akhir umur 13 tahun dalam sejarah anim . nanti anim post gambar sejarah 14 tahun okay .

hurmm semalam birthday atok anim . hari ni anim . esok pulak sepupu kat kedah . diaorang kembar . tapi yang sorang tu dah meninggal . so kite sedekah al fatihah . hurmm kalau kak anis masih ada lagi . boleh kite potong kek . tu pon kalau kite bersama kan . hurmm masa dulu anim potong kek sama sama . haha teringin pulak nak potong kek macam dulu . eh tak de ke kek ? sedih . haha tak pe nanti kakak anim nak belanje TUTTI FRUTTI habis lah . anim ambil banyak banyak . anim ni hantu tutti frutti . haha ape ape je tutti frutti .

UCAPAN SMS DARI FAMILY DAN MEMBER 

Happy bfday to u fatin :* may Allah bless u dear :)) moge pnjang umo n murah rezeki ^^have a blast ~

Selamat Hari Jadi ! Nikmati panggilan suara Maxis ke Maxis PERCUMA pada 05/12/12 . Ganjaran Hotlink utk pelanggan setia kamu . Caj biasa dikenakan utk servis lain .

hapey befday fatin .. smoga pnjg umur & dimurahkan rezeki...&dipertemukan jodoh. ha...ha..

happy bufday dik 

Adik slmt hari lahir yg ke-14 smoga pjg umur, bjaya dlm khidupan n di sayangi oleh semua .

Selamat hari jadi .. moga dipnjgkn umur dan dmrahkan rezeki.. Blja rajin2


Hanim!!!!! heppy besday..sowie lmbt.. aku bz dr td . aku doa kan ko pjg umur n murah rezeki..dpt capai ape ko nak dlm idup nie .. bhgia dunia akhirat .. amin
ni ikut no hantar sms dari diaorang . no 1 intan no 2 farra call . kesian dia nak no 1 wish aku haha . no 3 abah sebelum pergi kerja dia wish anim . no 4 mama keluar dari bilik terus wish haha . no 5 hotlink . no 6 saidah sengal punya kawan dia doa anim dipertemukan jodoh ishh lambat lagi le baljar dulu yg penting . no 7 kakak anim . no 8 abg ipar anim . no 9 kakak anim yg kedua . no 10 kakak anim yg ke 3 .

UCAPAN DARI FACEBOOK


dari CIK LIN


dari CIKGU FAIZAL


DARI PAK TAM


DARI  SARA


DARI CIKGU ZURINA 

actually banyak lagi tapi anim printscreen yang wajib je hehe . btw thank you ye semua . anim akan ingat sampai bila bila . okay bye assalamualaikum :)


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Free Header !! Sape Nak ?
  • Segmen Grand BlogWalking
  • Giveaway For Follower
  • SEGMEN: NAK BANNER + DOODLE DARI HAZIATI ATIEY
  • Follow My Instagram !!
  • Mama Doa Kan ..
  • Segmen : Saya nak header free by Jannah
  • Segmen Free Doodle By Syah And Eira //
  • AinHaQis' Giveaway
  • Segmen Nak Header Macam Tu