Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Baru Lagi :)
Selasa, 11 Disember 2012 • 5:16 PTG • 5 comments

Assalamualaikum + Annyoeng Haseyo !!
Hai . ha baru lagi . haha awesome tak ? memang awesome kan . anim suka giloss . tengok header ? anim tukar nama . double a . apa maksud double a ? maksud dia anim aziz . hehe . bosan asyik nama tu je . tu tukar . tapi header ni bukan anim buat . Hansya yang buat . terima kasih banyak banyak eh . dah 2 kali dia buat kan anim . hehe . walaupun nampak simple . tapi awesome wei . ha lepas ni anim buat header awesome lah . asyik cakap awesome je tak habis habis haha . hurmm best tak lagu ? lagu ni anuar zain yang nyanyi . cer tengok video klip dia . ada nora danish huhu . tapi lagu ni ada sambungan . lepas ni lagu sempurna kan aku . woah macam cerita pulak haha .

ha anim nak tanya you all . you all dah beli barang sekolah ? yang belum tu pergi beli cepat . nak dekat sekolah dah ni . lagi berapa minggu je . anim dah beli just kasut , pensil box je belum beli . hari tu nak beli sekali tapi tak ada yang berkenan pulak hehe . nanti kalau semua dah beli anim update okay . eh jangan gelak pulak beg anim . tapi awesome tau . haha awesome lagi *garu kepala* okay lah tak tahu nak taip apa lagi . k bye assalamualaikum :)


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Kawaii Giveaway by Mimie & Isha
  • Segmen Cikmun Domain Free Untuk Blogger
  • Sambut Birthday
  • Happy Birthday To Me :)
  • Free Header !! Sape Nak ?
  • Segmen Grand BlogWalking
  • Giveaway For Follower
  • SEGMEN: NAK BANNER + DOODLE DARI HAZIATI ATIEY
  • Follow My Instagram !!
  • Mama Doa Kan ..