Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Sambut Birthday
Khamis, 6 Disember 2012 • 3:27 PTG • 2 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hai . wah comel nya budak kat gambar tu . haha . *budakperasan* . okay semalam dekat ENTRI ini anim ada cakap nak pergi TUTTI FRUTTI kan ? ha anim nak cerita ni . woahh semalam anim happy sangat sangat . tak de perasaan marah . huhu . tapi hari ni marah balik . sehari je . tak tahu semalam anim boleh control perangai anim . hehe . okay semalam petang anim pergi plaza shah alam . anim pergi situ ingat ada lagi perisa red velvet anim pun pergi lah . pastu dah sampai nak ambil perisa tu tak de . waduh waduhh terpaksa ambil perisa lain . tapi tak pe yang lain pun sedap huhu . banyak betul anim ambil . makan sorang tu . puas hati anim makan banyak sorang sorang . dulu nak ambil control je . duit tak de . nanti nak makan lagi tak de duit . tapi kan kalau you all ambil buah memang mahal . sekali sekala je makan buah . haha . lepas tu makan hot & roll . haha banyak betul makan . tapi anim makan sikit je . sebab kurang sedap . and then balik . bersiap untuk potong kek . di rumah makcik . huhu potong kek dengan atok . sambut birthday sekali . satu hari tak makan nasi haha . asyik makan makanan orang putih je . haha jom tengok gambar pulak .


see ? banyak kan . anim nak ambil mangkuk keci je . mama suruh ambil mangkuk tu . anim tak nak . then kakak pun suruh ambil mangkuk warna pink yang paling besar . anim pun nak ambil mangkuk besar gilos tu mama tak kasi sebab ni pun dah besar . haha anim jadi peti sejuk sekejap . :)


ahaha . kak tin buat kat damia . ummi dia pun sibuk nak juga . anak beranak sama je . haha


kitaorang buat muka dekat cermin tu . pastu ada mamat ni tengok je . malu kitaorang ahaha . nasib baik tak kenal . kalau tak malu ..


hot & roll 


time ni diaorang beli kek . anim pun bosan ape lagi ambil gambar snap dekat dalam kereta . sebab diaorang tak kasi anim keluar . kesian ..


happy birthday atuk & anim . bak kata abang ipar anim . daouble A . atuk anim . haha


pak cik anim sibuk je duduk kat belakang . juri kamera kata lah . haha jadi model jap semalam . :)


cer cari anim mana ?
thank you sebab baca entri anim :D


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Happy Birthday To Me :)
  • Free Header !! Sape Nak ?
  • Segmen Grand BlogWalking
  • Giveaway For Follower
  • SEGMEN: NAK BANNER + DOODLE DARI HAZIATI ATIEY
  • Follow My Instagram !!
  • Mama Doa Kan ..
  • Segmen : Saya nak header free by Jannah
  • Segmen Free Doodle By Syah And Eira //
  • AinHaQis' Giveaway