Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Mama Doa Kan ..
Sabtu, 1 Disember 2012 • 5:11 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Anyyeong Haseyo ^^
Hai . okay now anim nak taip pasal anim . bukan pasal segmen ye . MAMA DOA KAN ? doa ape ? ha ni anim nak cerita . semalam masa dalam kereta dengan kakak . kitaorang sembang sembang . pastu dia selalu cakap dengan anim . dik kau doa kan aku dapat suami pilot ek . anim pon insyaallah . kau ni doa lah kan . anim hurmm yela . dia ni berangan nak suami pilot . tapi tak nak berusaha . kalau anim berdoa je setiap hari . anim tak tahu lah dia doa ke tak . pastu dah lama lama tu mama masuk dalam kereta . anim tanya mama macam macam . then anim cakap kat mama anim . ma doa kan anak mama dapat suami pilot tau . mama kata sapa ? kau ke ? bukan ni anak mama no 3 . mama hurmm . anim cakap lagi . mama ni PENTING TAU . doa kan adik dapat PMR 8A tau . mama : insyaallah . anim cakap lagi . harap lulus tak dapat 8 A dapat lah 5 A . kakak kata kalau kau dapat 5 A aku beli kau tab . hurmm yolah tu cakap je lebih . hurmm ape ape pon . anim kena berusaha dari sekarang . anim ni bukan pandai macam orang lain . tapi semenjak tahun lepas anim gagal . anim dah insaf nak belajar rajin rajin . bile masuk form 2 masih gagal lagi . tapi semakin lama anim meningkat alhamdulilah suke anim . harap PMR lulus kan . you all doa kan anim ek . anim nak jadi seorang berjaya . anim akan bukti kan semua orang . yang anim boleh buat . amin ............

So mula tahun depan . anim akan kurang main facebook , blogger , twitter & instagram . maybe sebulan 2 kali kot . tengok lah macam mana ek . hurmm tahun depan sekolah pagi . tak sabar nak tampal lecana keci dekat tudung . yela lecana tu untuk budak pagi je . tak sangka tahun depan pakai . uishh bestnya huhu . okay lah anim nak mintak tolong kat you all . tolong doa kan anim lulus dalam PMR okay . anim ni setiap hari doa semoga lulus . hurmm okay lah sampai di sini je . anim kongsi cerita dengan you all . nanti kalau ade cerita lagi . anim cerita kat you all ek . okay bye assalamualaikum .. :)


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen : Saya nak header free by Jannah
  • Segmen Free Doodle By Syah And Eira //
  • AinHaQis' Giveaway
  • Segmen Nak Header Macam Tu
  • Segmen Komen Blog By Hansya # Part 2
  • 2nd Segmen : Jom Upkan Followers Sampai Puas Hati ...
  • Segmen Doodle Dresses (Muslimah)
  • Baju Blog Baru (BBB)
  • Segmen Doodle Princess by Aisyahazirah
  • Holiday At Cameron Highland